Gewonde bij botsing tussen auto en vrachtwagen in Winschoten

Geplaatst op 18 oktober 2021, om 12:42 uur

Winschoten – Op de Wilhelminasingel in Winschoten zijn maandag aan het begin van de middag een auto en een vrachtwagen met elkaar in botsing gekomen.

Zowel een ambulance als de politie kwamen ter plaatse. De bestuurder van de auto is door het ambulancepersoneel nagekeken en is later overgebracht naar het ziekenhuis. De vrachtwagen stond op de Industrieweg en wilde de Wilhelminasingel opdraaien. Door een nog onbekende oorzaak zag de vrachtwagen de auto die op de Wilhelminasingel reed over het hoofd met een aanrijding als gevolg.

De auto ramde vervolgens een verkeersbord en kwam in het gras tot stilstand. De vrachtwagen raakte nauwelijks beschadigd. Vanwege het ongeval was tijdelijk de weg afgesloten. Een berger heeft de auto afgesleept.

Reacties

reacties