Boekwinkel in Haren enige tijd vol ‘rook’

Geplaatst op 14 oktober 2021, om 07:00 uur

Haren – De boekenwinkel Bruna in het centrum van Haren stond in de nacht van woensdag- op donderdag enige tijd vol met rook. 

De hulpdiensten werden woensdagavond rond 23:30 uur gealarmeerd voor een brandgerucht bij boekwinkel aan de Brinkhorst in Haren. Brandweer en politie kwamen ter plaatse en hebben buitenom een aantal controles uitgevoerd.

Toen de sleutelhouder ter plaatse kwam, bleek dat de mistgenerator het pand vol ‘rook’ had gezet. Waarom de mistgenerator heeft ‘ingegrepen’ is op dit moment niet duidelijk. Twee omwonenden hadden iets gehoord en de hulpdiensten ingeschakeld, omdat zij de situatie niet vertrouwden.

Het pand is door de brandweer geventileerd. Daarop konden de hulpdiensten retour.

Reacties

reacties