Bewoonster opgeschrikt door brandende voordeur en belemmerde vluchtweg in Assen

Geplaatst op 12 oktober 2021, om 12:07 uur

Assen – In de nacht van maandagavond op dinsdagmorgen werd er even na 04:00 uur een brand ontdekt bij een woning aan de Omloop in Assen.

De brandweer werd met meerdere eenheden ingeschakeld om de brand te bestrijden. De brand werd door de bewoonster zelf opgemerkt, ze kon echter niet vluchten via de voordeur. Ze belde 112 en besloot op het balkon te wachten tot de brandweer haar kon redden.

Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend gemaakt. Er zijn sterke vermoedens dat de brand is aangestoken. Ook een bankje die normaliter voor de woning stond, stond bij aankomst voor de brandweer voor de voordeur om zo de vluchtroute te bellemeren. De vrouw bleef ongedeerd.

Agenten nemen de zaak hoog op en zijn dinsdagmorgen een buurtonderzoek gestart. Eventuele getuigen kunnen zich via 0900-8844 melden bij de politie Assen.

Reacties

reacties