Bestuurder uit auto geknipt na verkeersongeval in Emmer-Compascuum

Geplaatst op 30 oktober 2021, om 14:20 uur

Emmer-Compascuum – Zaterdagmiddag omstreeks 13:20 uur ontstond er een verkeersongeval op de Runde Zuidzijde in Emmer-Compascuum.

Zowel politie-eenheden als ambulances en de brandweer werden met spoed naar het incident gestuurd. Ter plaatse op de Runde Zuidzijde bleken een tweetal personenauto’s met elkaar in botsing te zijn gekomen.

De bestuurder van de Volvo werd door de ingezette brandweerlieden uit zijn voertuig gehaald. Hiervoor moest de portier van de auto wel worden verwijderd. De man werd voor nadere onderzoek per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een tweede slachtoffer werd door de ambulancedienst eveneens overgebracht naar het ziekenhuis.

Over de oorzaak van de aanrijding is niets bekend gemaakt. De politie bracht het ongeval verder in kaart.

Reacties

reacties