Auto botst op boom op N388 bij Grijpskerk; één inzittende ernstig gewond

Geplaatst op 20 oktober 2021, om 22:45 uur

Grijpskerk – Woensdagavond heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden op de Waardweg (N388) bij Grijpskerk.

Het ongeval gebeurde in een flauwe bocht net buiten Grijpskerk, een auto botste frontaal tegen een boom gebotst.

Bij het ongeval raakten drie personen gewond, een 23-jarige man en een 28-jarige man, beiden uit Groningen en een 28-jarige man uit Ter Apel.

Het ongeval gebeurde rond 21:40 uur woensdagavond. De brandweer van Grijpskerk heeft één slachtoffer doormiddel van hydraulisch redgereedschap uit het voertuig bevrijdt. Drie ambulances werden bij gestaan door het mobiel medisch team van Eelde. Twee andere inzittende raakte niet bekneld maar zijn wel overgebracht naar het ziekenhuis.

De beknelde bestuurder is onder begeleiding van een MMT-arts zwaar gewond naar het UMC in Groningen gebracht. De toedracht van het ongeval is onbekend, de weg was afgesloten vanaf de stoplichten bij de N355 richting het Hoekje en Lauwerszijl.

Reacties

reacties