Vrachtwagen lekt gevaarlijke stoffen op verzorgingsplaats aan A28

Geplaatst op 15 september 2021, om 21:50 uur

Beilen – Op een verzorgingsplaats aan de A28 staat een kapotte vrachtwagen met gevaarlijke stoffen, de brandweer is met meerdere voertuigen ter plaatse.

Omstreeks 20:15 uur kwam bij de meldkamer een melding binnen van een kapotte vrachtwagen met gevaarlijke stoffen, deze stond op het terrein van een tankstation aan de A28. De brandweer ging met spoed aanrijdend, ter plaatse werd door de brandweer beslist nog meer voertuigen te laten komen.

De verzorgingsplaats is afgesloten. De persvoorlichting van Veiligheidsregio Drenthe heeft laten weten dat het gaat om een tankwagen welke gevaarlijke stoffen lekt. Omwonenden hebben een NL-Alert ontvangen in verband met de gevaarlijke stof.

Reacties

reacties