Veel schade bij ongeval in Een West: één gewonde

Geplaatst op 21 september 2021, om 17:48 uur

Een-West – Op een kruising met de N979 – Hoofdweg in Een West heeft dinsdagmiddag een ongeval plaats gevonden, hierbij ontstond veel schade.

Omstreeks 16:30 uur werden de hulpdiensten met spoed opgeroepen voor een ongeval met letsel. Aan een kruising van de Hoofdweg waren twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen, wegens een mogelijke beknelling werd ook de brandweer gealarmeerd.

Het ongeval vond plaats tussen een bestelbus en personenauto. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek er nog een persoon in een voertuig te zitten. Deze is door de brandweer uit het voertuig gehaald, hierbij is er een deur verwijderd uit de auto. Ook zat er een hondje in een van de voertuigen, deze is tijdelijk opgevangen door een van de brandweerlieden.

Betrokkenen werden door het ambulancepersoneel gecontroleerd, één persoon is naar het ziekenhuis overgebracht. Een berger zal de voertuigen ophalen.

Reacties

reacties