Brandweer rukt groots uit naar juwelier in Groningen

Geplaatst op 1 september 2021, om 12:30 uur

Groningen – Aan de Herestraat in Groningen is woensdagochtend veel brandweer ter plaatse geweest voor een mogelijke brand in een gebouw.

De brandweerploegen werden omstreeks 11:10 uur met spoed opgeroepen, er zou mogelijk brand zijn in een gebouw aan de Herestraat. Meerdere bluswagens en een hoogwerker gingen aanrijdend. Ook werd er door de meldkamer het sein ‘Middel HV’ uitgegeven.

De brandweer heeft in het gebouw van een juwelier meerdere metingen verricht. Daarbij werd geconstateerd dat er geen brand zou zijn. De oorzaak werd verder onderzocht. Niet veel later gingen de brandweerlieden retour. De oorzaak was gevonden, dit zou vermoedelijk graafwerkzaamheden zijn geweest.

Reacties

reacties