Auto van 42-jarige Drachtster in beslag genomen na derde keer rijden zonder rijbewijs

Geplaatst op 2 september 2021, om 14:36 uur

Drachten – De auto van een bestuurder uit Drachten is woensdag in beslag genomen nadat hij voor de derde keer in vier jaar tijd zonder rijbewijs reed.

Politieagenten troffen het voertuig aan tijdens hun surveillance en besloten de bestuurder te controleren. Al snel werd duidelijk dat de bestuurder niet in het bezit was van een rijbewijs. Hierop werd besloten het voertuig in beslag te nemen.

Naast de inbeslagname van het voertuig, werd ook proces verbaal opgemaakt voor het rijden zonder rijbewijs en het niet tonen van een identiteitsbewijs. De bestuurder probeerde zich voor te doen als een familielid, welke wel in het bezit is van een rijbewijs.

Reacties

reacties