Postbezorger gewond na botsing met automobilist bij Donderen

Geplaatst op 13 augustus 2021, om 15:00 uur

Donderen – Een brommerrijder is vrijdagmiddag gewond geraakt nadat deze in botsing kwam met een automobilist op de N386 – Noordenveldweg 

Het ongeval gebeurde omstreeks 14:20 uur. Politie-eenheden en ambulancepersoneel gingen met spoed aanrijdend. Op de N386 zijn door onbekende oorzaak zijn een brommerrijder en automobilist met elkaar in botsing gekomen. Door het ongeluk is de weg gedeeltelijk dicht, het verkeer kan passeren over het fietspad.

Meerdere ambulances kwamen ter plaatse, de man is gewond naar het ziekenhuis overgebracht. Hoe het incident is ontstaan is niet bekend, dit zal onderzoek moeten uitwijzen. Een berger zal ter plaatse komen voor de beschadigde auto.

Reacties

reacties