Natte poes Odie blijft in boom zitten bij reddingspoging in Scheemda

Geplaatst op 8 augustus 2021, om 13:30 uur

Scheemda- In De Tulpstraat te Scheemda werd de brandweer zondagmiddag ingezet voor een melding van een kat in een boom.

De kat zou sinds zaterdagmiddag 14:00 uur in de boom zijn geklommen en kwam er niet meer uit. De brandweerlieden kregen de taak om kat Odie te redden. Met een trap kon de kat niet worden bereikt dus werd een straal hogedruk water geprobeerd. Ook dit bleek geen effect te hebben dus werd de strategie omgezet naar een slang met lage druk.

De natte poes kwam echter niet naar beneden en bleek na de douche languit op een tak te gaan liggen om weer op te kunnen drogen. De brandweerlieden kregen tijdens de reddingspoging van de bewoonster een bak koffie met een koek geserveerd. Kat Odie bleef in de boom liggen, de bewoonster neemt contact op met de brandweer als de kat is gezakt. De brandweerlieden gingen na de koffie weer retour.

Reacties

reacties