Man zwaar mishandeld tijdens straafroof in Groningen

Geplaatst op 9 augustus 2021, om 16:15 uur

Groningen – Zondagochtend rond 05:00 uur heeft er in de nabijheid van de viaduct aan de Prinsesseweg in Groningen een mishandeling van een 58-jarige man plaatsgevonden. De man is ernstig mishandeld en beroofd van zijn portemonnee.

Er stonden drie omstanders bij het slachtoffer toen de man werd aangetroffen door de hulpdiensten. De drie omstanders zijn weggefietst in de richting van winkelcentrum Paddepoel. De politie wil graag in contact komen met deze omstanders.

Ook is de politie op zoek naar omwonenden van de Prinsesseweg die mogelijk camerabeelden hebben, bijvoorbeeld van een Ring-deurbel of beveiligingscamera. Mocht u die hebben, wordt gevraagd contact met de politie op te nemen.

Indien u getuige bent geweest van deze mishandeling of meer informatie heeft, graag het dringende verzoek contact op te nemen met de politie door te bellen met 0900-8844.

Reacties

reacties