Inbraak bij slager en bakker in centrum Marum

Geplaatst op 8 augustus 2021, om 11:56 uur

Marum – in de nacht van zaterdag op zondag hebben de slager en de bakker aan de Wending in Marum ongewenst bezoek gehad.

Bewoners die boven de winkels wonen hebben wel wat gestommel gehoord in de nacht. Een passant die zondagmorgen zijn hond uitliet, zag de deuren openstaan en heeft vervolgens 112 gebeld. Op wat voor tijdstip de inbraak heeft plaatsgevonden, is niet bekend. De TR is momenteel bezig met technisch onderzoek. Wat er precies is buitgemaakt, is nog niet bekend. Ook hoe groot de schade is, is nog niet bekend. Een buurtonderzoek is inmiddels gestart.

Een klussenbedrijf heeft de schade bij de slager hersteld. Evt. getuigen kunnen zich melden bij de politie op 0900-8844, of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Reacties

reacties