Gewonde bij kop-staart botsing in Groningen

Geplaatst op 12 augustus 2021, om 12:30 uur

Groningen – Op de kruising van de Van Ketwich Verschuurlaan met de Vestdijklaan heeft donderdagochtend een kop-staart botsing plaats gevonden tussen twee automobilisten.

De hulpdiensten werden rond 11:40 uur opgeroepen voor een ongeval met letsel. Politie-eenheden en een ambulance gingen met spoed aanrijdend. Ter plaatse aangekomen bleek er een botsing te hebben plaats gevonden tussen twee personenauto’s.

De botsing vond plaats vlak voor het stoplicht, door onbekende oorzaak botste een achterop komende automobilist tegen zijn voorligger. Hoe de botsing heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De weg richting de A28 is tijdens het incident afgesloten. Betrokkenen worden door het medische personeel gecontroleerd.

Reacties

reacties