Brandweer Heerenveen urenlang bezig met wateroverlast na enorme regenbui

Geplaatst op 22 augustus 2021, om 20:36 uur

Heerenveen – De brandweer van Heerenveen werd zondagavond opnieuw opgeroepen voor een wateroverlast, deze keer aan de Mauritslaan in Heerenveen. Op de Mauritslaan bleek de straat onder water te staan en enkele kelders in woningen waren onder gelopen.

De brandweer kreeg de melding binnen dat er een halve meter water in een kelder zou staan. Door de brandweer is deze leeggepompt.

De brandweer heeft de putten in de straat open gezet zodat het water sneller weg kon komen. Het korps van Heerenveen was zondagochtend al opgeroepen voor verschillende meldingen van wateroverlast, tot in de middag had het korps het er druk mee.

In Woudsend was zondag ook flink wat regen gevallen.

Reacties

reacties