Automobilist verwond fietsster bij aanrijding en verlaat plaats ongeval in Assen

Geplaatst op 2 augustus 2021, om 11:09 uur

Assen – Bij een verkeersongeval aan de Narcisstraat in Assen is maandagmorgen omstreeks twintig voor elf een vrouw gewond geraakt.

De vrouw reed met haar fiets over de Narcisstraat waar een aanrijding ontstond met een automobilist. Volgens omstanders is de betrokken bestuurder na het incident doorgereden. De politie en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse om de vrouw te voorzien van eerstehulpverlening.

Voor nader onderzoek en behandeling werd het slachtoffer per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie nam ter plaatse getuigenverklaringen op in het onderzoek naar het verlaten van plaats ongeval. Het is verder niet bekend gemaakt en wat voor signalement het voertuig voldeed.

Update: De politie heeft later op de ochtend het voertuig aangetroffen. De agenten hebben de aanrijding in onderzoek en zullen de eigenaar om een verklaring vragen.

Reacties

reacties