Vrouw (47) rijdt zes keer met ongeldig rijbewijs

Geplaatst op 20 juli 2021, om 10:35 uur

Leeuwarden – De politie heeft afgelopen zondag een 47-jarige vrouw aangehouden na een controle op de Anemoonstraat in Leeuwarden

De agenten controleerden rond 19:45 uur een voertuig aan de Anemoonstraat te Leeuwarden. De bestuurster, een 47-jarige vrouw uit Leeuwarden, bleek te rijden met een ongeldig rijbewijs. Ook vermoedden de agenten dat de vrouw onder invloed van verdovende middelen reed.

Na een speekseltest bleek de vrouw onder invloed te zijn van cocaïne. De bestuurster werd aangehouden en er werd op het politiebureau bloed afgenomen voor verder onderzoek. Het voertuig waar de vrouw in reed werd in beslag genomen, het bleek dat dit de 6e keer was dat de vrouw betrapt werd op rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs.

Reacties

reacties