Vrachtwagen blokkeert afrit A7 bij Boerakker

Geplaatst op 17 juli 2021, om 13:09 uur

Boerakker – Een defecte vrachtwagen heeft zaterdagmorgen enige tijd de afrit van de A7 bij Boerakker geblokkeerd.

De chauffeur die ’s morgens uit Nijkerk was vertrokken vernam toen al dat er iets niet helemaal in de haak was. Nadat de chauffeur een reset had uitgevoerd kon hij met de laatste rit van de vrachtwagen naar Noordhorn beginnen.

Onderaan de afrit bij Boerakker ging het opnieuw mis, waar de vrachtwagen volledig tot stilstand kwam. De afrit stond al snel vol met automobilisten die ook niet meer voor of achteruit konden. Een bestuurder van een BMW dat door de berm te kunnen, maar kwam hierin muurvast te zitten. Bergingsbedrijf Colllewijn wist de auto snel weer uit de berm te halen.

De afrit was inmiddels afgesloten door Rijkswaterstaat, automobilisten konden onder begeleiding van de politie keren en hun weg vervolgen.

Monteurs en een bergingsbedrijf zijn onderweg om de vrachtwagen te repareren en af te slepen.

Reacties

reacties