Politie zoekt getuigen van ontvoering in Groningen

Geplaatst op 15 juli 2021, om 16:30 uur

Groningen – De politie is op zoek naar getuigen van een ontvoering rond 22:00 uur donderdagavond op de Grote Markt in Groningen.

Een jongeman stapte vermoedelijk onder dwang in een witte Volvo. Hij stapte met twee andere mannen in de auto. De politie wil graag weten wat er precies heeft afgespeeld.

Het incident werd direct gemeld bij de politie en de auto met het slachtoffer en de twee verdachten is kort daarna aan de Goudlaan in Groningen aangetroffen.  De twee verdachten, een 28-jarige en een 20-jarige man uit Groningen, zijn aangehouden en worden verhoord. Het slachtoffer is in goede gezondheid aangetroffen.

De politie is op zoek naar mensen die hebben gezien dat de jongen op de Grote Markt werd meegenomen. Ook is de politie benieuwd of er mensen zijn die de auto met de twee verdachten hebben zien rijden of in de buurt van de Goudlaan hebben zien staan.

Heeft u informatie die voor de politie van belang kan zijn? Of heeft u filmpjes waar de auto of de verdachten op te zien zijn? Neem dan contact met de politie op via 0900-8844 of via het tipformulier op politie.nl. Liever anoniem informatie doorgeven? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Reacties

reacties