Politie treft geladen vuurwapen aan bij inval in woning

Geplaatst op 13 juli 2021, om 21:17 uur

Leeuwarden – Dinsdagochtend omstreeks 07.00 uur werd door de politie van het Criminaliteit Interventie Groep (CIG) basisteam Leeuwarden een instap gedaan in een woning aan de Jan de Baenstraat in Leeuwarden.

Uit de diverse signalen, welke bij zowel de wijkagent als via Meld Misdaad Anoniem binnen kwamen, omtrent mogelijk drugshandel is er onderzoek naar het adres en de bewoner gedaan.

In de woning werd de 21-jarige bewoner aangehouden voor de handel in harddrugs, het bezit vuurwapen en heling. In de woning werd een kleine hoeveelheid drugs aangetroffen, welke nog worden onderzocht worden. Ook werd een geladen vuurwapen aangetroffen in de woning.

Daarnaast trof de politie een gestolen elektrische fiets aan in de woning. Naast diverse mobiele telefoons werden deze goederen in beslag genomen. De zaak is in onderzoek en de verdachte is ingesloten.

Reacties

reacties