Motorrijder geschept door automobilist op Splitting in Drachten (Video)

Geplaatst op 29 juli 2021, om 19:00 uur

Drachten – Donderdagavond werd er een verkeersongeval gemeld aan de Splitting in Drachten. De aanrijding ontstond omstreeks 18:35 uur.

Bij het incident raakte een automobilist en een motorrijder met elkaar in botsing. De motorrijder kwam door de aanrijding hard ten val op het wegdek. Twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse om de eerstehulpverlening over te nemen van de omstanders. De motorrijder is ter plaatse gestabiliseerd en voor nader onderzoek en behandeling met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Volgens getuige wilde de automobilist afslaan naar een nabij gelegen parkeerterrein, de motorrijder werd daarbij over het hoofd gezien. Politieagenten hebben ter plaatse het ongeval op papier gezet en het verkeer in goede banen geleidt. De exacte toedracht zal door de dienders worden vastgesteld.

Reacties

reacties