Man kruipt onder slagbomen door en mishandeld brugwachter in Leeuwarden

Geplaatst op 28 juli 2021, om 21:35 uur

Leeuwarden – Een brugwachter bij de Vrouwenpoortsbrug in Leeuwarden is woensdag aan het begin van de avond mishandeld door een man welke onder de gesloten slagbomen door was gekropen en begon te schelden naar de brugwachter.

De brugwachter had de man vervolgens terug geduwd richting de slagboom, hij kreeg vervolgens een vuistslag in zijn gezicht. Kort hierna kreeg de brugwachter nog een klap welke langs zijn hals schampte. De man, een 30-jarige inwoner van Leeuwarden, was nog bij de brug toen de politie ter plaatse kwam en ging met hem in gesprek.

Nadat er was aangegeven dat hij was aangehouden begon de 30-jarige de collega’s te beledigen.
De verdachte is overgebracht naar het cellencomplex en is ingesloten, de brugwachter heeft aangifte gedaan van mishandeling.

De politie komt graag in contact met personen welke de mishandeling hebben gezien en gehoord en stonden te wachten voor de geopende brug. Bent u getuige geweest van deze mishandeling, neem dan telefonisch contact op met de politie via 0900-8844 onder vermelding van het zaaknummer 2021204019.

Reacties

reacties