Bestuurder raakt gewond bij eenzijdig ongeval in Heerenveen

Geplaatst op 2 juli 2021, om 08:54 uur

Heerenveen – De bestuurder van een voertuig is vrijdagochtend door een nog onbekende reden van de weg geraakt op een rotonde en reed vervolgens een wegwijzer omver. Bij het ongeval ontstond veel schade.

Iets voor acht uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor het ongeval. De bestuurder die vanaf de Atalantastraat kwam zou de tweede afslag nemen vanaf een rotonde, maar schoot vervolgens de stoep op en raakte daarbij een wegwijzer.

Zowel politie en ambulance kwamen ter plaatse om eerste hulp te verlenen. De bestuurder is door het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft vervolgens het voertuig geborgen. De gemeente is in kennis gesteld en zal de schade afhandelen.

 

Reacties

reacties