Vrouw op scootmobiel raakt te water in Sint Jacobiparochie

Geplaatst op 1 juni 2021, om 20:10 uur

Sint Jacobiparochie – Dinsdagmiddag rond 16.15 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een persoon te water langs de Koudeweg.

Zowel de brandweer als het Mobiel Medisch Team werden gealarmeerd. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, bleek de vrouw al uit het water te zijn gehaald. De vrouw raakte met haar scootmobiel door een onbekende oorzaak te water. Omstanders konden de vrouw al snel weer op het droge krijgen. De opgeroepen brandweerlieden hoefden niet in actie te komen. Het Mobiel Medisch Team kon worden geannuleerd.

De vrouw is gecontroleerd door het ambulancepersoneel, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. Ze kwam er met een nat pak vanaf.

Reacties

reacties