Vrouw belandt in sloot en verlaat plaats ongeval in Gieten

Geplaatst op 26 juni 2021, om 03:42 uur

Gieten – Vrijdagavond rond half twaalf werden diverse hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval in Veenhof in Gieten.

Op een doodlopende weg raakte een auto van de weg en kwam in een droge sloot op de zijkant tot stilstand. Toen brandweer en politie-eenheden ter plaatse arriveerden, bleek dat de bestuurster het voertuig al had verlaten en in de omgeving niet meer te bekennen was.

De vrouw was naar huis gegaan en heeft hier de politie ingelicht over het ongeval. De vrouw bleek niet gewond te zijn geraakt. De politie maakte een rapport op van het incident. Het is niet bekend hoe de vrouw in de greppel terecht kwam. Een bergingsbedrijf moest er aan te pas komen op de auto af te slepen.

Reacties

reacties