Voertuig beland op dak na botsing in Borgercompagnie

Geplaatst op 1 juni 2021, om 10:05 uur

Borgercompagnie -Dinsdagochtend omstreeks 8:30 uur heeft er een ongeluk plaats gevonden aan de Borgercompagniesterweg in Borgercompagnie.

De hulpdiensten werden met spoed gealarmeerd. Ook werd de brandweer gealarmeerd, dit omdat er mogelijk sprake zou zijn van beknelling. Bij aankomst van de hulpdiensten troffen zij een Microcar aan welke op zijn dak lag.

Toen de brandweer eenmaal ter plaatse was bleek de bestuurster net uit het voertuig te zijn. Het ambulancepersoneel heeft ter plaatse eerste hulp verleend waarna het slachtoffer naar het ziekenhuis is vervoerd.

Volgens de brandweer heeft de bestuurster geluk gehad. Er zijn bij de botsing drie palen afgebroken, een vierde is omgebogen. De oorzaak van het incident is niet bekend. De weg is ten tijde van het incident afgesloten voor weggebruikers.

Reacties

reacties