Verwarde man zorgt voor grote inzet hulpdiensten in Oude Pekela (video)

Geplaatst op 1 juni 2021, om 16:47 uur

Oude Pekela – Een traumahelikopter heeft dinsdagmiddag assistentie moeten verlenen aan drie ingezette ambulances aan de Schoolstraat in Oude Pekela.

Volgens communicatieadviseur Anthony Hogeveen is er een persoon door het lint gegaan. Aan de Schoolstraat zou een man door het lint gegaan zijn en volgens de agenten ramen hebben vernield. Acht politie-eenheden werd met spoed ingezet.

De agenten wilde de man rustig krijgen en kwamen met hem in gesprek. Tijdens dit gesprek werd de man onwel en moest hij gereanimeerd worden. De ambulances en het ingevlogen traumateam hebben de reanimatie van de agenten overgenomen. De man werd met spoed naar het UMCG ziekenhuis overgebracht waarbij de ambulancedienst de begeleiding van de trauma-arts kreeg.

De politie nam ter plaatse enkele getuigenverklaringen op en zal de toedracht van het incident onderzoeken. Het plaats delict werd afgezet met lintwerk om de sporen veilig te stellen.

Reacties

reacties