Twee ongevallen in Hoogezand; twee gewonden

Geplaatst op 26 juni 2021, om 16:53 uur

Hoogezand – Bij twee aanrijdingen op de Hoofdstraat in Hoogezand zijn twee personen gewond geraakt. Een fietsster raakte gewond toen zij op het fietspad langs de Hoofdstraat ten val kwam. Doordat de fietsster viel raakten automobilisten op de Hoofdstraat afgeleid.

Hierdoor is een kettingbotsing met vier voertuigen ontstaan. De bestuurster van de tweede auto van achteren raakte bekneld en had last van haar nek waardoor de brandweer kwam om haar te bevrijden. Toen de brandweer arriveerde was de vrouw echter net uit de auto gehaald door ambulancepersoneel.

Beide gewonden zijn naar het ziekenhuis overgebracht voor verder onderzoek. De politie had de weg ten tijde van de hulpverlening afgesloten.

Reacties

reacties