Man en vrouw aangehouden vanwege bewusteloze man in huis Roden (Video)

Geplaatst op 4 juni 2021, om 12:38 uur

Roden – Vrijdagochtend zijn een man en een vrouw aangehouden nadat in een woning een bewusteloze man was aangetroffen. De politie verdenkt de twee van betrokkenheid.

Rond half acht werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een onwelwording aan de Havenzathenlaan in Roden. De traumahelikopter kwam daarbij ook ter plaatse. Het slachtoffer is uiteindelijk naar een ziekenhuis gebracht. De situatie leek volgens de politie ernstig.

In het huis waren een man en vrouw aanwezig, zij zijn opgepakt omdat de politie vermoedt dat zij iets met de bewusteloze man te maken hebben. Waar de politie aan denkt kon de woordvoerder nog niet vertellen. Ook over de identiteit is nog niks bekend.

De politie heeft uitgebreid sporenonderzoek in en rondom het huis gedaan.

Reacties

reacties