Traumahelikopter landt op A7 bij Leek: Rijbanen afgesloten

Geplaatst op 8 juni 2021, om 20:30 uur

Leek – De A7 bij Leek is in de richting van Groningen dinsdagavond enige tijd volledig afgesloten geweest wegens de landing van de traumahelikopter.

Een ambulance die met patiënt onderweg was richting Groningen had met spoed assistentie nodig van de trauma-arts. Hiervoor hebben ze de ambulance op de vluchtstrook stilgezet. De politie heeft samen met Rijkswaterstaat de snelweg afgesloten om zo een veilige werkomgeving te creëren.

Na een klein half uur vertrok de ambulance met spoed richting Groningen onder begeleiding van twee politiemotoren. Hierna werd de snelweg weer vervolledig vrijgegeven. Waar de medische inzet vandaan kwam en wat er zich heeft plaatsgevonden is niet bekend geraakt.

Reacties

reacties