Politie zoekt getuigen van mishandeling in Leeuwarden

Geplaatst op 1 juni 2021, om 10:30 uur

Leeuwarden – De politie zoekt getuigen van een zware mishandeling op de Brandemeer in Leeuwarden.

Bij een verkeersruzie aan de Brandemeer is een bestuurder ernstig mishandeld. De politie trof de melder aan met een bebloed gezicht. Hij verteld aan de politie dat hij ter hoogte van de wegversmalling in discussie was geraakt met een andere bestuurder.

Het zou gaan om wie er voorrang zou hebben om de versmalling te passeren. Vervolgens is de melder mishandeld en is zijn auto beschadigt.

De politie roept getuigen op zich te melden. Dit kan telefonisch met telefoonnummer: 0900-8844 (Geen spoed, wel politie) met vermelding van zaaknummer 2021119915. Bent u getuige geweest maar wilt u liever anoniem blijven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000.

Reacties

reacties