Zwaargewonde bij schietincident in Leeuwarden (video)

Geplaatst op 18 juni 2021, om 21:24 uur

Leeuwarden – Bij een schietincident aan de Konvooistraat in Leeuwarden is vrijdagavond een persoon zwaargewond geraakt. Een ander persoon raakte licht gewond.

Volgens de politie zou het schietincident in een woning hebben plaatsgevonden. Beide personen zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De zwaargewonde persoon werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Buiten op straat zijn pionnen gezet naast een paar slippers. De omgeving is afgezet met politielint.

De politie is langs buurtbewoners geweest om te vragen of ze mogelijk iets gezien of gehoord hebben. Meerdere buurtbewoners vertelden dat ze meerdere schoten hadden gehoord. Er is nog geen verdachte aangehouden. De politie heeft de zaak volop in onderzoek.

UPDATE 19 juni: Dode na schietpartij in Leeuwarden

Reacties

reacties