Minderjarige jongen vlucht voor politie na stopteken in Hoogeveen

Geplaatst op 10 juni 2021, om 12:00 uur

Hoogeveen – Een minderjarige jongen uit Hoogeveen ging woensdagavond op de vlucht nadat de politie de jongen een stopteken hadden gegeven. De jongen reed met een passagier op een scooter, over de stoep.

Op een gegeven ogenblik stopte de scooterrijder, gooide de scooter neer en rende weg. De jongen kon hierna worden aangesproken bij een woning. Hij bleek niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Hij kreeg een bekeuring voor het negeren van het stopteken en het rijden zonder rijbewijs.

De politie hield in de middag en in de avond een verkeerscontrole in Hoogeveen, naast de bekeuringen voor de minderjarige jongen reden er 14 automobilisten zonder rijbewijs.

Voor de rest werd er bekeurd voor; twee keer rijden onder invloed, twee keer inbeslagname van een scooter, twee keer een WOK (Wachten op Keuring), één keer mobiele telefoon en twee keer voor een te snelle snelheid.

Reacties

reacties