Hulpdiensten ingezet bij verkeersongeval op N369 – Litswei bij Rottevalle

Geplaatst op 19 juni 2021, om 18:36 uur

Rottevalle – Een verkeersongeval op de N369 – Litswei nabij Rottevalle heeft zaterdagavond voor de inzet van hulpdiensten gezorgd.

Omstreeks kwart over zes vond het incident in de rijrichting van Drachten naar Harkema plaats. Zowel politie-eenheden als een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Bij het verkeersongeval raakte een tweetal voertuigen met elkaar in botsing.

De kop-staartbotsing ontstond na een remactie voor een stilstaande auto in de berm. De achteropkomende bestuurder kon zijn voorganger niet meer ontwijken waarna een botsing volgde. Ambulancepersoneel van twee ingezette ambulances hebben de betrokkenen, waaronder enkele kinderen, gecontroleerd op eventuele verwondingen. Na onderzoek van de ambulanceverpleegkundigen hoefde uiteindelijk niemand naar het ziekenhuis te worden overgebracht.

Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om de voertuigen af te slepen. De politie bracht het ongeval in kaart en nam verklaringen op van de bestuurders. Het overige verkeer werd om het ongeval heen begeleidt door de agenten.

Reacties

reacties