Gewonde bij kop-staartbotsing met drie voertuigen in Hoogeveen

Geplaatst op 11 juni 2021, om 20:01 uur

Hoogeveen – Vrijdagavond omstreeks kwart over zes vond er een verkeersongeval plaats op de Zuiderweg in Hoogeveen.

Bij dit ongeval waren drie voertuigen betrokken. Zowel politie-eenheden als een ambulance kwamen ter plaatse. Twee personen werden voorzien van eerstehulpverlening waarvan één persoon voor nader onderzoek naar het ziekenhuis werd overgebracht.

Het ongeluk ontstond toen de bestuurder van een personenauto vanaf de Zuiderweg linksaf de Lindelaan in wilde slaan. De bestuursters achter deze auto merken dat te laat op en botsten op hun voorliggers.

Ten tijde van de hulpverlening werd de weg afgesloten. Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om de beschadigde voertuigen af te slepen. De politie bracht het ongeval in kaart.

Reacties

reacties