Forse schade bij aanrijding op Balkenweg in Assen

Geplaatst op 8 juni 2021, om 12:55 uur

Assen – Dinsdagmorgen ontstond er een forse aanrijding op de Balkenweg in Assen, bij het ongeval raakte één persoon gewond.

De aanrijding ontstond omstreeks kwart over elf en ontstond tussen twee personenauto’s. Alle betrokkene werden door ingezette hulpverleners van politie, brandweer en ambulances gecontroleerd en voorzien van eerstehulpverlening. Één persoon werd voor nader onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht.

De achteropkomende bestuurder raakte eerste zijn voorganger waarna hij in een verkeersbord tot stilstand kwam. Door de aanrijding viel er een fiets van de fietsendrager van de voorste auto. Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om de voertuigen af te slepen. De politie bracht het ongeval in kaart. Ten tijde van de hulpverlening werd de Balkenweg deels afgesloten.

Reacties

reacties