Forse materiële schade bij ongeval met drie voertuigen in Leeuwarden

Geplaatst op 7 juni 2021, om 09:40 uur

Leeuwarden – Op de kruising Planetenlaan met de Anne Vondelingweg en de Aldlansdyk kwamen maandagochtend drie voertuigen met elkaar in botsing.

Het ongeval ontstond omstreeks kwart over zeven waarna de hulpdiensten werden ingeschakeld. Twee busjes en een personenauto bleken betrokken te zijn geraakt bij het incident. Een aantal betrokkenen is door het ambulancepersoneel onderzocht, maar niemand bleek dusdanig gewond dat vervoer naar het ziekenhuis noodzakelijk was.
Een bergingsbedrijf heeft de zwaar beschadigde auto en een busje geborgen. De politie stelde een omleiding in nadat ze de weg hadden afgesloten voor de hulpverlening. Hoe het ongeval kon ontstaan zal uit politie onderzoek moeten worden vastgesteld.

Reacties

reacties