Fietsster raakt gewond bij ongeval door voorrangsfout in Winschoten

Geplaatst op 4 juni 2021, om 17:48 uur

Winschoten – Omstreeks twintig over vijf werden hulpverleners ingezet bij een verkeersongeval aan de Liefkensstraat in Winschoten.

Ter plaatse aangekomen bleek dat een automobiliste met haar voertuig in botsing was gekomen met een fietsster. De vrouw kwam door de aanrijding ten val op het wegdek. Het incident ontstond door een voorrangsfout bij een afslaande beweging van de automobiliste.

De ambulancedienst kwam ter plaatse om de fietsster te controleren op eventuele verwondingen. De vrouw liep armletsel op en werd ter plaatse voorzien van eerstehulpverlening. De ambulancedienst heeft haar niet overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie bracht het ongeval in kaart en maakte een mutatie op van het incident. De personenauto liep door de aanrijding forse schade aan de voorruit op.

Reacties

reacties