Fietser zwaargewond na aanrijding door motorrijder in Ryptsjerk: Motorrijder vlucht

Geplaatst op 20 juni 2021, om 15:32 uur

Ryptsjerk – Op de Rijksstraatweg (N355) bij Ryptsjerk ter hoogte van de verkeerslichten is zondagmiddag omstreeks 14:24 uur een motorrijder in botsing gekomen met een Fietser.

De fietser kwam hard ten val en werd door ambulancehulpverleners voorzien van eerstehulpverlening. Al snel ging de toestand van het slachtoffer achteruit, waarna een tweede ambulanceteam en het traumateam werden ingeschakeld. De ontmoetingen met de traumahelikopter vond plaats op de carpool bij Sumar.

Nadat het slachtoffer gestabiliseerd werd door de medici, werd hij met spoed overgebracht naar het Universitair Medisch Centrum Groningen. De trauma-arts ging daarbij met de ambulance mee om onderweg te assisteren.

Volgens Communicatieadviseur Ingrid Coenen, woordvoerder bij Politie Noord-Nederland is de motorrijder na het ongeval doorgereden. De politie heeft getuigenverklaringen opgenomen om zo de veroorzaker te achterhalen. Ter plaatse op de N355 heeft de politie het ongeval geanalyseerd.

Update: Zwaargewond slachtoffer bij ongeval N355 is 55-jarige man uit Burgum

 

Reacties

reacties