Drachtster (18) gewond tijdens eerste horecanacht in Drachten

Geplaatst op 26 juni 2021, om 12:02 uur

Drachten – Tijdens de eerste horecanacht in Drachten is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 18-jarige jongeman uit Drachten gewond geraakt.

Hij raakte gewond aan zijn been door een stuk glas. Bij de politie is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd.

Bij de hulpdiensten kwam omstreeks 02:22 uur een melding binnen van een steekpartij aan de Zuidkade. Er zijn door de politie geen aanhoudingen verricht. Mogelijk is er sprake geweest van een bewuste actie van iemand, maar het kan ook zijn dat dit per ongeluk is gebeurd door glas. De jongeman is behandeld aan zijn verwondingen.

Een 35-jarige man uit Drachten werd vervolgens tijdens de hulpverlening aangehouden omdat hij vervelend was. Ondanks meerdere waarschuwingen bleef hij doorgaan. Hij heeft op het politiebureau een bon gekregen.

Reacties

reacties