Bestuurder vliegt uit de bocht en komt tot stilstand tegen boom in Eelde

Geplaatst op 6 juni 2021, om 08:00 uur

Eelde – Hulpdiensten zijn in de nacht van zaterdag op zondag opgeroepen voor een ongeval aan de Burgemeester J.G Legroweg.

Rond tien over één werden de hulpdiensten opgeroepen voor het ongeval. De bestuurder was door een nog onbekende reden van de weg geraakt en vervolgens tot stilstand gekomen tegen een boom. Ook de brandweer kwam met spoed ter plaatse. Aangezien de man op eigen kracht uit het voertuig kon komen, mocht hij zelf uitstappen en werd hij daarna opgevangen door het ambulancepersoneel.

Na behandeling in de ambulance is de man overgebracht naar het ziekenhuis. Vermoedelijk was de bestuurder onder invloed. Agenten zijn meegereden met de ambulance naar het UMCG voor een bloedproef. Hieruit moest blijken of de bestuurder inderdaad onder invloed was.

Een bergingsbedrijf heeft het voertuig vervolgens geborgen.

Reacties

reacties