Automobilist schept fietser bij ongeval in Emmen

Geplaatst op 15 juni 2021, om 10:13 uur

Emmen – Dinsdagmorgen vond er een verkeersongeval plaats op de Middenhaag in Emmen. Bij dit ongeval raakte een fietser en een automobilist betrokken.

Omstreeks twintig voor tien ontstond de aanrijding waarbij een automobilist een van rechts komende fietser over het hoofd zag. Een aanrijding was het gevolg waarna de fietser ten val kwam en gewond raakte. Zowel politie-eenheden als een ambulance kwamen met spoed ter plaatse.

De gewonde fietser is ter plaatse voorzien van eerstehulpverlening en voor nader onderzoek per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie bracht het ongeval in kaart. De auto raakte beschadigd aan de voorzijde en het voorraam, hiervoor werd een bergingsbedrijf ingeschakeld.

Reacties

reacties