Agenten ingezet bij bedreiging met steekwapen in Gorredijk

Geplaatst op 17 juni 2021, om 19:38 uur

Gorredijk – Aan de Nieuwstraat in Gorredijk heeft donderdagavond een bedreiging plaatsgevonden met een steekwapen.

De politie werd omstreeks twintig over zes met meerdere eenheden ingezet bij de melding van een bedreiging. Omdat de aangevers slecht Engels spraken kon de meldkamer moeilijk achterhalen wat er zich precies had afgespeeld.

Volgens communicatieadviseur Tessel Horsman van politie-eenheid Noord-Nederland is er op de Nieuwstraat een opstootje geweest waarbij gedreigd is met het neersteken van de aangevers. Bij dit opstootje raakte volgens de woordvoerder niemand gewond.

De agenten hebben ter plaatse een verklaring opgenomen van de mannen. En hebben onderzoek ingesteld naar de toedracht van de bedreiging met het steekwapen. Voor zover bekend zijn er nog geen verdachten aangehouden.

Reacties

reacties