Vier voertuigen botsen in Heerenveen; geen gewonden

Geplaatst op 7 mei 2021, om 17:46 uur

Heerenveen – Vrijdagmiddag omstreeks 17.00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Burgemeester Falkenaweg in Heerenveen.

Op deze weg kwamen vier voertuigen met elkaar in botsing, een zogeheten kettingbotsing. Het ambulancepersoneel heeft de betrokken personen gecontroleerd op verwondingen. Een vrouw en twee kindjes, die voorzien werden van een traumabeertje, zijn meegenomen in de ambulance en zijn naar huis gebracht. De overige betrokkenen kwamen met de schrik vrij.

Tijdens het ongeval kon het achteropkomende verkeer passeren via de parallelweg. De politie heeft het ongeval in kaart gebracht en samen met de betrokkenen de schadeformulieren ingevuld. Een berger is ter plaatse gekomen om de beschadigde voertuigen op te halen.

Reacties

reacties