Vier doden en vijf gewonden bij ernstig ongeval op N34 bij Borger

Geplaatst op 30 mei 2021, om 23:45 uur

Borger – Op de N34 bij Borger heeft zondagavond een zeer ernstig ongeval plaatsgevonden tussen meerdere auto’s. Bij het ongeval zijn vier personen overleden en vijf personen zwaar gewond geraakt. Door de hulpdiensten werd er opgeschaald naar ‘GRIP 1, grote hulpverlening’.

Van de betrokken auto’s lagen er ook een aantal op zijn kant en op de kop. Ook werden er twee traumahelikopters opgeroepen. De tweede traumahelikopter werd tijdens het aanvliegen afgemeld.

Hulpdiensten uit de wijde omgeving werden opgeroepen voor het ongeval. De verkeersongevallenanalyse van de politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. De N34 was lange tijd vanwege onderzoek en bergingswerkzaamheden in beide richtingen afgesloten.

Reacties

reacties