Politie zoekt getuigen van straatroof in Groningen

Geplaatst op 29 mei 2021, om 11:19 uur

Groningen – Vrijdagavond rond 23:45 uur is een vrouw van haar tas beroofd op de Soerabajastraat. De politie zoekt getuigen van dit incident.

Een 29-jarige vrouw uit Den Haag stond te bellen toen zij door twee mannen beroofd werd van haar tas. Hierop kwam een getuige naar de vrouw toegesneld en ging achter de daders aan. Hierbij werd hij gestoken met een scherp voorwerp. De man raakte hierdoor licht gewond. Toch wist het tweetal al rennend te ontkomen.

De politie is vrijdagavond direct een onderzoek gestart. Ook heeft de politiee in de buurt gezocht naar getuigen, er is forensisch onderzoek gedaan en een politiehond heeft de omgeving afgezocht. Het tweetal is nog niet gevonden. Het gaat om twee mannen, vermoedelijk tussen de 20 en 25 jaar oud.

Informatie en camerabeelden
De politie is op zoek naar getuigen die rond het tijdstip van 23.45 uur iets bijzonders gezien of gehoord hebben in de buurt van de Soerabajastraat. Mogelijk kwam het tweetal vanaf de Floresstraat.

Heeft u hier meer informatie over? Bel dan met de politie.

Reacties

reacties