Politie zoekt getuigen van bootongeluk Coevorden

Geplaatst op 30 mei 2021, om 09:20 uur

Coevorden – De politie zoekt getuigen van een ernstig ongeval op het water in Coevorden.

Zaterdagmiddag is een 18-jarige jongeman uit Coevorden ernstig gewond geraakt tijdens een vaartrip op een boot. De jongeman en 3 anderen voeren over het water rondom Coevorden. Door nog onbekende redenen is de 18-jarige met zijn hoofd tegen een brug gekomen waardoor hij ernstig gewond raakte. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Een 22-jarige man uit Schoonebeek bestuurde het bootje op het moment van het ongeval. Hij is aangehouden en wordt verhoord. Hij zit op dit moment nog vast. De overige twee jongens worden als getuige gehoord.

De politie is op zoek naar getuigen van dit ongeval. Mogelijk zijn er mensen die beelden hebben? Deze kunnen via de website van de politie geüpload te worden. Getuigen worden gevraagd zich te melden via 0900-8844.

Reacties

reacties