Politie vindt meer dan 1000 wietplanten op binnenvaartschip

Geplaatst op 1 mei 2021, om 17:00 uur

Tjerkgaast – De politie heeft vrijdag 30 april een hennepkwekerij van meer dan 1000 planten aangetroffen op een binnenvaartschip in het Prinses Margrietkanaal ter hoogte van Spannenburg. De plantage op het schip is dezelfde dag nog ontmanteld. 

Agenten van de Landelijke Eenheid Noord-Oost werden geattendeerd op een ongewone situatie bij een binnenvaartschip. Toen zij poolshoogte gingen nemen, troffen zij in de laadruimte van het schip meerdere ruimtes met hennepplanten aan. De ontmanteling heeft tot in de vroege ochtend van zaterdag 1 mei geduurd, zo laat de politie weten.

Het binnenvaartschip is door de politie in beslaggenomen en het onderzoek is in volle gang. Mocht u informatie hebben of vermoedens hebben over een strafbaar feit in uw buurt, maar blijft u liever anoniem?

Geef dan uw informatie door via Meld Misdaad Anoniem op het telefoonnummer van 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

Reacties

reacties