Ongeval na ongeval na ongeval op A7 nabij Drachten

Geplaatst op 21 mei 2021, om 14:55 uur

Beetsterzwaag – Vrijdagmiddag even na 12:30 uur was het weer raak op de A7. In de file waren drie voertuigen op elkaar gebotst.

Ze reden in de rijrichting van Gorredijk naar Beetsterzwaag, waar het verkeer de afrit moest nemen in verband met een afsluiting van de A7 bij Drachten. Alle drie de bestuurders zijn met de ter plaatse gekomen ambulance meegegaan naar het ziekenhuis.

De achterste van de drie voertuig, de Mini, zag vermoedelijk te laat dat het verkeer op de A7 niet of nauwelijks reed. Deze botste op de Peugeot die vervolgens op de bestelbus botste. Alle betrokken voertuigen zijn door twee ter plaatse gekomen bergers meegenomen. Even daarvoor was het ook al raak, toen 300 meter verderop.

Omstreeks 14:30 uur werd er een vierde verkeersongeval bij Luxwoude richting Gorredijk gemeld. Hier is nog geen informatie over bekend.

Reacties

reacties