Onderzoek naar mogelijke schoten in Groningse wijk

Geplaatst op 18 mei 2021, om 19:00 uur

Groningen – In de nacht van zondag 16 mei op maandag 17 mei werd er rond 00.50 uur door een buurtbewoner melding gemaakt van mogelijke schoten in de omgeving van de Ossehoederstraat en de Steenbokstraat in Groningen.

Ter plaatse zag de politie drie mannen wegrennen en een huis binnengaan aan de Steenbokstraat. Daarop besloot de politie ook de woning binnen te gaan en troffen ze bij een eerste zoeking onder andere twee nepvuurwapens, een boksbeugel en nitraten aan.

Naar aanleiding van dit incident zijn vier personen aangehouden. Het gaat om twee minderjarigen en een 18- en 19-jarige jongen uit Groningen.

Het onderzoek is volop gaande en ook gisteren is er nog in de woning gezocht. De politie komt graag in contact met mensen die mogelijk meer weten over dit incident. Heeft u gezien dat er werd geschoten of heeft u deze personen mogelijk gezien rond dit tijdstip op deze locatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. U kunt ook altijd anoniem informatie delen door te bellen met 0800-7000.

Reacties

reacties